SÄHKÖASENNUKSET JA SÄHKÖTYÖT AMMATTITAIDOLLA JYVÄSKYLÄ JA  KOKO KESKI-SUOMI

Sähköurakointi Harri Mehto hoitaa niin pienet kuin suuretkin sähköasennukset ja sähkötyöt Jyväskylän ja koko Keski-Suomen alueella. Lisäksi tarjoamme laajemmat sähköurakoinnit koko Suomen alueella. Olipa kyse sitten uuden pistorasian asennuksesta, kodinkoneasennuksista, laajemmista kaapeloinneista tai sähköjen vetämisistä, voit luottaa turvallisin mielin ammattitaitoomme ja osaamiseemme sähköasennuksissa. Tarjoamme monipuoliset sähköasennukset lopputuloksen laadusta tai turvallisuudesta koskaan tinkimättä.

Huolehdimme sähköasennukset aina sovitussa aikataulussa ja muita yksityiskohtia noudattaen – luotettavasti ja turvallisesti. Kun tarvitset sähköasennusta, ota yhteyttä. 

TUTUSTU REFERENSSEIHIMME >>

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS >>

AMMATTITAITOINEN SÄHKÖASENNUs ja SÄHKÖTYÖT JYVÄSKYLÄ ja Keski-Suomi

Sähköurakointi Harri Mehto Oy tarjoaa monipuoliset ja ammattitaitoiset sähkötyöt ja sähköasennukset mm. alueella Jyväskylä, Muurame, Korpilahti, Jämsä, Petäjävesi, Laukaa, Putkilahti, Oittila, Toivakka, Tikkakoski, Tikkala, Koskenpää, Lievestuore, Uurainen, Saarijärvi, Konginkangas, Multia, Äänekoski ja koko Keski-Suomi.