SÄHKOURAKOINTI JYVÄSKYLÄSTÄ KOKO SUOMEN ALUEELLE

Sähköurakointi Harri Mehto Oy on urakointiryhmän S2-pätevyyden omaava luotettava sähköurakoitsija. Olemme erikoistuneet toimitilojen / liiketilojen, teollisuushallien, rivitalojen ja omakotitalojen sähköurakointeihin, niin uudis kuin saneerauskohteisiin. Tarjoamme laadukkaat sähköurakoinnit Jyväskylän lisäksi lähes koko Suomen alueella, noin 300 km säteellä Jyväskylästä.

Saat meiltä kokonaisvaltaista alan palvelua helposti avaimet käteen -palveluna toteutettuna, eli vastaamme tarvittaessa koko urakasta aina sen suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn asti. Tarjoamme sähköurakoinnit niin yksityisille kotitalouksille kuin yrityksillekin. Myös sähköpuolen aliurakointi rakennusalan yrityksille onnistuu. Tyypillisiä sähkörakointikohteitamme ovat esimerkiksi teollisuushallit, toimitilat, rivitalot sekä omakotitalot.

Sähköurakointia laajalla alueella
Pystymme tarjoamaan teollisuushallien, toimitilojen ja rivitalojen sähköurakointia muun muassa alueella Tampere, Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Lahti, Mikkeli, Lappeenranta, Joensuu, Kuopio, Vaasa, Pori, Rauma sekä lähialueet. Lisäksi tarjoamme tuntityönä ammattitaidolla pienetkin sähköasennukset ja sähkötyöt koko Keski-Suomen alueella. 

Kun sähköurakointi osoittautuu tarpeelliseksi, kutsu ammattilainen hoitamaan se varmalla otteella. Ota yhteyttä ja kerro meille, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua – tai pyydä suoraan tarjous!

TUTUSTU REFERENSSEIHIMME >>

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS >>

SÄHKÖURAKOINTI JYVÄSKYLÄSTÄ LÄHES KOKO SUOMEN ALUEELLE

Sähkourakointi Harri Mehto Oy tarjoaa kattavat sähköurakointipalvelut; teollisuushallien, toimitilojen ja rivitalojen sähköurakointi mm. alueella Jyväskylä, Tampere, Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Lahti, Mikkeli, Lappeenranta, Joensuu, Kuopio, Vaasa, Pori, Rauma sekä lähialueet.